Lag gode, tynne knekkebrød

Knekkebrød Foto: Nafo


Tynne knekkebrød:
3 dl store havregryn
3 dl grovt sammalt hvetemel
2 dl solsikkekjerner
½ dl linfrø
½ dl sesamfrø
1 ts salt
5-6 dl vann

Rør alt godt sammen.
Bakepapir på to plater (steikebrett).
Smør røra tynt utover de to platene.
Ta i litt mer vann hvis røra er for tjukk.

Sett i varm ovn, 150 grader.
Etter ca. 15 minutter: Ta ut brettet.
Skjær passende ruter.
Sett plata inn i ovnen igjen
Steik i nesten ½ time,
det er lurt å se på dem noen ganger.

Løsne knekkebrødene fra plata
mens de er varme.

Dere trenger gjøre akkurat det som
står i denne oppskriften.
Dere kan finne på noe sjøl.
Bare pass på at dere får smurt røra tynt utover.